Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Σταυρός 1.200 ετών καί 4 τόνων βρέθηκε στα άγρια βουνά του Πακιστάν ! Πώς ήλθε εκεί ;



Όταν τα αρχαία Χριστιανικά Συναξάρια και οι "Βίοι Αγίων" γράφουνε ότι ο Χριστιανισμός είχε φθάσει μέχρι τίς εσχατιές της τότε γνωστής γής, και μέχρι τήν άκρη τής Ασίας, τών Ινδιών,κλπ. κάποιοι περιγελούσαν ότι η Εκκλησιαστική Ιστορία υπερέβαλε λέγοντας παραμύθια... 


Νά όμως, πού πλέον τών άλλων, η ύπαρξη αυτού τού Σταυρού βάρους 3 μέ 4 τόνων ( ! ) καί μάλιστα στο εχθρικό σήμερα για τον Χριστιανισμό Πακιστάν, αποδεικνύει τού λόγου το αληθές!
Ακόμη και η Ινδία υπήρξε Χριστιανική επί Χριστιανού βασιλέως Ιωάσαφ πρίν κατέβουν οι ορδές τού αιρετικού διαστρεβλωτή τών Γραφών Μωάμεθ και διώξουν τον Χριστιανισμό διά πυρός και μαχαίρας...

Κάτω, ο Χριστιανικός μαρμάρινος Σταυρός, βάρους μεταξύ 3 και 4 τόνων, πού ανακαλύφθηκε από ομάδα Πανεπιστημιακών ερευνητών αρχαιολόγων στο βόρειο Πακιστάν.




Σύμφωνα με τις πρώτες μελέτες, ο Σταυρός θα μπορούσε να είναι 1.200 ετών, γεγονός που μαρτυρά την ύπαρξη Χριστιανισμού στην περιοχή!
H ανακάλυψη έγινε στο Σκαρντού, στα όρη Καρακορούμ της περιοχής Μπαλτιστάν. Συνοδευόμενοι από ντόπιους κατοίκους, εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου του Μπαλτιστάν επισκέφθηκαν τον τόπο της ανακάλυψης του Σταυρού για μια αρχική ανάλυση του ευρήματος.
Οι ερευνητές ανέφεραν ότι αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους Σταυρούς που βρέθηκαν ποτέ στην Ινδική υποήπειρο. Είναι, επίσης, ο πρώτος ιερός Σταυρός που βρέθηκε στο Μπαλτάν.
Ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου του Μπαλτιστάν, Μωάμεθ Νάιμ Χαν, δήλωσε ότι ο Σταυρός «φάνηκε σαν να κατέβηκε απευθείας από τον ουρανό στην οροσειρά Καρακορούμ».



2 σχόλια:

Aρθρογραφια είπε...

Νά όμως , πού πλέον τών άλλων , η ύπαρξη αυτού τού Σταυρού βάρους 3 μέ 4 τόνων ( ! ) καί μάλιστα στο εχθρικό σήμερα για τον Χριστιανισμό Πακιστάν , αποδεικνύει τού λόγου το αληθές !

Unexpected Opponent είπε...

Bιβλιο με τίτλο Al kaida , το π α γ κ ο σ μ ι ο δίκτυο του T ρ ο μ ο υ , των εκδόσεων Σύγχρονοι Ορίζοντες . To περιεχόμενο του είναι ε ν τ υ π ω σ ι α κ ο με διαχρονική
α ξ ί α .