Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ντροπή μας, να μας διδάσκουν Θρησκεία οι Ρώσοι ! Αλλά τί να περιμένεις από Έλληνες πολιτικούς πού φοβούνται και τον ίσκιο τους μη τους πούνε Χριστιανούς …




Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδίμηρος Πούτιν στο προσκύνημα του Αγίου Νικολάου !
Αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας εδώ, Πρωθυπουργοί και βουλευτές πού τρέμουνε και φοβούνται και τον ίσκιο τους ακόμη, όταν ακούνε γιά Χριστιανικό προσκύνημα. Αν τα ήξεραν αυτά οι οπλαρχηγοί του 1821 πού θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας θα μας είχαν αφήσει ακόμη στο σπαθί του Τούρκου γιατί δεν μας άξιζε η λευτεριά.
Και αν δεν μετανοήσουμε, μας φυλάει ο Θεός ακόμη τον Τούρκο γείτονά μας γιά τιμωρό μας...
Και να προσέξουμε πολύ, γιατί σαν φύγει η χάρις του Θεού θα πέσει τέτοιος φόβος επάνω μας πού τα κοκορέματα κάποιων ότι « θα δούνε οι Τούρκοι, τι θα πάθουνε…», θα τους βγούνε πικρά, ξυνά, και ανάποδα…

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδίμηρος Πούτιν προσήλθε χθες στον καθεδρικό ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα και με κατάνυξη προσκύνησε τα λείψανα του Αγίου Νικολάου, τα οποία μεταφέρθηκαν προ 3 ημερών από την Ιταλία στην Ρωσία.
Για τους Ρώσους Ορθόδοξους πιστούς, ο Άγιος Νικόλαος είναι από τις σημαντικότερες μορφές Αγίων.

Oι Χριστιανοί σχηματίζουν ατελείωτες ουρές, περιμένοντας καρτερικά, επί ώρες, για να προσκυνήσουν.
Η μεταφορά των λειψάνων από το Μπάρι στην Μόσχα, είναι αποτέλεσμα της ιστορικής συνάντησης στην Αβάνα τον Φεβρουάριο, του Πάπα της Ρώμης Φραγκίσκου και του Πατριάρχη Μόσχας πασών των Ρωσιών Κυρίλλου.

==============================================


Παναγία Μαλεβή : Σταυρώθηκε με Άγιο Μύρο και έγινε το θαύμα !

Η Μαρία είχε καρκίνο στη μήτρα και οι γιατροί δεν ανελάμβαναν να της κάνουν εγχείρηση γιατί ήταν δύσκολη. Έφεραν ιατρό από το εξωτερικό και της έκανε την εγχείρηση στην ωοθήκη.

Σε λίγα χρόνια έκανε μετάσταση αντί για έναν όγκο παρουσιάσθηκαν δύο όγκοι και την έπιασαν μεγάλες αιμορραγίες.
Ήταν πρησμένη στην κοιλιά και όλη σκελετωμένη με πυρετό. 
Πήγε στο νοσοκομείο Αρεταίειον, της έκαμαν τις εξετάσεις και τη βιοψία και ενώ όλα ήσαν έτοιμα για την εγχείρηση, κάλεσαν τον άνδρα της επειγόντως και του είπαν ότι αν θα κάμουν εγχείρηση, θα μείνη στο μαχαίρι, ενώ με τις καυτηριάσεις και τα φάρμακα θα ζήση κανένα χρόνο…


Την πήραν στο σπίτι, δεν της είπαν ότι θα πεθάνη αλλά αυτή το καταλάβαινε, γιατί έβλεπε τον άνδρα της και τα παιδιά της να κλαίνε κάθε μέρα.
Μια μέρα της είπε η αδελφή της Μαρία, «πάμε στην Παναγία τη Μαλεβή, θέλεις να έρθης»; αλλά εκείνη είχε 40 πυρετό και δεν μπορούσε από το πρήξιμο το πολύ και της λέγει «δεν μπορώ να σηκωθώ» αλλά μια δύναμι εκείνη την ώρα αισθάνθηκε, μια χάρι και της λέει «Θα έρθω αδελφή μου, θα έρθω» και την σήκωσε η αδελφή της και την φέρανε εδώ στη Μονή.

Όταν μπήκε στην πόρτα αισθάνθηκε δυνατή την ευωδία του Μύρου της Παναγίας και πήγε στην Παναγία τη Μυροβλύτισσα με κλάματα, την προσκύνησε και την παρακαλούσε να τη θεραπεύση.
Έκαμαν παράκληση και η Μαρία ακούμπησε στο Δεσποτικό θρόνο δίπλα μπρούμυτα και αισθάνθηκε στο σώμα της την ώρα που τέλειωνε η παράκλησις ένα συναίσθημα σαν να έτρεχε το αίμα της, σαν να της φεύγη κάτι, αλλά αλάφρωνε, της έφευγε το πρήξιμο, αισθανόταν σαν να μην πατάη στη γη και σε μια στιγμή λέγει στην αδελφή της «αισθάνομαι σαν να μην πατάω στη γη, μου έφυγε το πρήξιμο, έγινα καλά» και έβαλε τα κλάματα η αδελφή της και προσκύνησαν τη Μυροβλύτισσα Παναγία με κλάματα.

Σταυρώθηκε και με Άγιο Μύρο, η Παναγία έκαμε το θαύμα της, ξεπρήσθηκε αμέσως και έπεσε ο πυρετός.

Και επειδή άργησαν να γυρίσουν στο σπίτι της, ο άνδρας της και τα παιδιά της βγήκαν στους δρόμους, νόμισαν ότι κάτι θα έπαθε στο δρόμο. Όταν γύρισε υγιής και χαρούμενη την αγκάλιασαν ο άνδρας της και τα παιδιά της και τους είπε: «η Παναγία η Μυροβλύτισσα με έκαμε καλά, ξεπρήστηκα, έπεσε ο πυρετός, και θα πηγαίνω πολλές φορές στην Παναγία που με έκαμε καλά».
Και ο άνδρας της πίστεψε, που δεν ήταν πολύ πιστός και ήλθε πάλι υγιής και χαρούμενη να προσκυνήση και να ευχαριστήση την Μυροβλύτισσα Παναγία που την θεράπευσε.

Από το βιβλίο : «Ιστορικό και Θαύματα Παναγίας Μαλεβή», της Ανυσίας Μοναχής

Δεν υπάρχουν σχόλια: